Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom

Ez a nap a miénk!! Boldog Nőnapot Kívánok minden nőtársamnak, ezzel a tulipán köntösbe bújtatott finomsággal. Próbáljátok ki, ha egy kis ehető szépségre vágytok!

Hozzávalók:

  • 450 g túró
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 csokor medvehagyma
  • só, bors
  • 15 db nagyobb koktélparadicsom
  • díszítésnek: újhagyma (sötétzöld része) - szár

Lépésről-lépésre

  1. A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.
  2. A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.
  4. Oda töltjük vissza a medvehagymás túrókrémet.
  5. Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a "tulipán" virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág "szára" legyen.

Nincs még hozzászólás a(z) "Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom"

    Írj nekem!