Ropogós bébicsirke sült gyümölcságyon

Ropogós bébicsirke sült gyümölcságyon

Egy igazi őszi ebéd vagy vacsora ötletet hoztam nektek!🍂
Aranybarnára és ropogósra sült bébicsirke, finomabbnál finomabb sült gyümölcsökkel, próbáljátok ki Ti is!🤗🍐🍎 Nálunk nagy kedvenc!😍

My Recipe

Ingredients

  • 1 db bébicsirke
  • 2 db körte
  • 2 db alma
  • 5 db szilva
  • só, bors ízlés szerint
  • 1 rúd fahéj
  • 4 db csillagánizs
  • fél citrom
  • kevés olaj
  • kevés kakukkfű

Lépésről-lépésre:

  1. A csirkét a sóval, borssal és kakukkfűvel beízesítjük, majd 180 fokos előmelegített sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
  2. Az almát és a körtét kicsumázzuk, a szilvát kimagozzuk. Cikkekre vágjuk, majd egy keverőtálban összekeverjük a gyümölcsöket a fűszerekkel.
  3. Forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük a gyümölcsöket.
  4. Amikor elkészült a csirke, kitálaljuk a gyümölcsöket, majd a csirkét ráfektetjük. Ízlés szerint dióval, ribizlivel vagy gránátalma magokkal díszítjük.

Nincs még hozzászólás a(z) "Ropogós bébicsirke sült gyümölcságyon"

    Írj nekem!