Egészséges-sokmagvas csokis bonbon

Egészséges-sokmagvas csokis bonbon

Egészséges-sokmagvas csokis bonbon

szerző adrienn.marton  ,   , , , , , ,

július 25, 2017

Hozzávalók

400 g Datolya pép = ( 200 g datolya +200 g víz )

200 g kókusz reszelék

40 g kakaópor

apróra vágott aszalt áfonya, apróra vágott aszalt barack, ízlés szerint

100 g étcsokoládé

csipet só

őrölt pisztácia, szezámmag

Elkészítés

1A datolyát beáztatjuk ugyanannyi vízbe, mint a datolya súlya, nagyjából 2 órára.

2Mixer segítségével pépesítjük. A csokoládé kivételével összekeverjük az alapanyagokat és gombócokat formálunk belőlük.

3Hűtőben, 1 órán keresztül pihentetjük.

4A csokoládét felolvasztjuk, belehempergetjük a golyókat és ízlésünkhöz mérten különböző magőrleményekkel ”panírozzuk”.

00:00

0 Értékelések