Jégkrém350g Túró 4ek Méz 100ml Tej 1db Citrom 2tábla Csokoládé
EGYÉNI HOZZÁVALÓK
Málnalekvár
ELKÉSZÍTÉS
A túrót, a mézet, a citrom levét és héját a tejjel simára dolgozzuk egy botmixer segítségével. A túrókrém felét a jégkrémformába töltjük, majd megkenjük lekvárral.
A formát kitöltjük a maradék masszával. Mélyhűtőbe tesszük kb. 2 órára.
Miután megdermedt, óvatosan kipattintjuk a formából a fagyott túrókrémet.
A csokoládét egy hőálló tálban vízgőz felett felolvasztjuk. Miután megolvadt a csokoládé, várjunk pár percet, amíg visszahűl.
A csokoládéba belemártjuk a túrófagyit. Hagyjuk, hogy megdermedjen.
Tálalásig mélyhűtőbe tesszük a fagylaltokat.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki aTÚRÓKRÉMES BROWNIETisés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)