Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom – Marton Adrienn

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom

szerző adrienn.marton    , , , , ,   , , ,

április 6, 2017

Hozzávalók

450 g túró

1 kis pohár joghurt

1 csokor medvehagyma

só, bors

15 darab nagyobb koktélparadicsom

díszítésnek:

újhagyma (sötétzöld része) - szár

Elkészítés

1A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.

2A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.

4Oda töltjük vissza a medvehagymás túrókrémet.

5Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a "tulipán" virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág "szára" legyen.

Recept eredeti forrása: Ennivaló Blog – Marton Adrienn – www.femcafe.hu

00:00

0 Értékelések