Spanyol omlett

Spanyol omlett

Szerző adrienn.marton    , , , , , ,

augusztus 8, 2017

Hozzávalók

400 g burgonya, hámozott-szeletelt

1/2 fej hagyma, vékony szeletekre vágva

5 darab tojás

olíva olaj

Elkészítés

1Bő olajban, közepes hőmérsékleten süssük meg a burgonyát és a hagymát, amíg a burgonya megpuhul. Csöpögtessük le papírtörlőn.

2Egy nagy tálban verjük fel a tojásokat, sózzuk meg, majd adjuk hozzá a megsült hagymát és burgonyát. Keverjük össze.

3Egy serpenyőben melegítsünk olíva olajat. Figyeljünk arra, hogy a serpenyő oldalát is vonja be az olaj. Tegyük bele a keveréket és süssük, amíg az alja aranybarna lesz.

4Fordítsuk meg egy tányér segítségével, majd süssük meg a másik oldalát is.

00:00

0 Értékelés

Ha szeretnél elsőként értesülni legújabb receptjeimről, konyhai tippjeimről iratkozz fel hírlevelemre!