Marton Adrienn vagyok, Pécsett, Magyarország egyik legszebb városában születtem. Közgazdászként végeztem, de a számok bonyolult világa helyett ma már sokkal inkább a konyhában érzem jól magam.

Kaliforniában, a New School of Cooking intézményben szereztem diplomát Kulináris Művészetekből, majd a Le Cordon Bleu-n tanultam.  Los Angelesben, mint privát séf és ételstylist dolgoztam, illetve Grecia Parrával – akivel a New School of Cookingban ismerkedtem meg – elindítottam a Splendid Chefs privát séf közvetítő céget. Mint ételstylist különböző titkos technikákat és eszközöket használok arra, hogy az étel a legimpozánsabb közegbe kerüljön és a legfinomabbnak tűnjön. Szakmai gyakorlatom során Denise Vivaldo mellett tanulhattam meg, eme különleges művészet rejtelmeit, aki olyan ismert embereknek készített nagyszerű ételeket, többek között mint George H. W. Bush, Ronald Reagan és Károly walesi herceg.

Szépségkirálynőként és modellként sok országba eljutottam, aminek köszönhetően új kultúrákat és ételeket ismerhettem meg.

Két gyermek édesanyjaként, az életem folyamatos rohanás, így sokszor a háztartási teendők mellett, nem marad annyi időm a főzésre, mint amennyit szeretnék. Viszont célom, hogy ezalatt az idő alatt minőségi ételeket főzzek, jó alapanyagokból. Ez az egyik szépségtrükköm is. Ha ilyet fogyasztok, jobban érzem magam, és ha jobban érzem magam, akkor sokkal energikusabb és boldogabb vagyok.

Azt mondják, vásárolni a legjobb gyerek nélkül, célirányosan, teli gyomorral. Ehhez képest az én bevásárlókocsimban a friss zöldségek, gusztusos húsok és minőségi olajok mellett ott csücsül általában egy vagy két gyermekem, a végére pedig persze valahogy mindíg éhesek leszünk.

2016. szeptemberétől a TV2 Ízesélet, a Chili TV Ízesélet Négykezes, illetve a LifeTV Privátséf című műsorok háziasszonyaként, blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged, időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el az eredmény önmagáért fog beszélni. Remélem, velem tartasz!

Ha szeretnél elsőként értesülni legújabb receptjeimről, konyhai tippjeimről iratkozz fel hírlevelemre!