Olajbogyó nyársak, roppanós bundában

Olajbogyó nyársak, roppanós bundában

Van egy mondás miszerint: minden ami panírozott, az csak finom lehet! Ez a “fingerfood” is ilyen. ????
Próbáltátok már?!

Elkészítés

Hozzávalók

  • 1 üveg zöld olajbogyó
  • 1 db tojás, felverve
  • zsemlemorzsa
  • 3 ek. liszt
  • olaj
  • fa nyársak

Lépésről-lépésre

  1. Az olajbogyókat csöpögtessük le egy szűrő segítségével és egyesével forgassuk lisztbe, majd tojásba, végül pedig zsemlemorzsába.
  2. Egy edényben forrósítsuk fel az olajat és süssük meg benne a panírozott olabogyókat addig, amíg aranybarna színt nem kapnak
  3. A megsült olajbogyókat szúrjuk fel egy fapálcikákra és tálaljuk.

Nincs még hozzászólás a(z) "Olajbogyó nyársak, roppanós bundában"

    Írj nekem!