NLCAFÉ.hu-ilyen volt az idei JOY-díjátadó

NLCAFÉ.hu-ilyen volt az idei JOY-díjátadó

Második alkalommal rendezték meg a JOY Social Media Award gálát tegnap este, és a száraz tényeken, vagyis a díjazottak névsorán túl is van azért miről beszélni a rendezvény kapcsán.

A 20 éves Joy magazin idén másodszor adott át díjakat a legnépszerűbb közösségimédia-szereplőknek. Ha szigorúan csak az adatok mentén akarnánk összegezni a partit, akkor először is felsorolnánk a jelölteket, de ezt már megtettük korábban.

Itt olvashatod a JOY Social Media Award 2018-as jelöltjeinek névsorát:

Igaz, azt rögtön hozzá kell tennünk, hogy az #állativagyok kategóriában jelölt öt kutyát itt balra sem találod meg, a Joy oldalán viszont olyan kimerítően bemutatták őket, hogy még jellemrajzot is olvashattunk róluk, amely egyfajta keveréke a kutyawikipédiának (már ha van ilyen) és a randioldalakról ismert bemutatkozó szövegeknek. Nézzük a győztes leírását, így jobban érthető lesz a dolog, és úgyis ez a lényeg:

„Demény, aki a szerénységet hírből sem ismeri, karizmatikus egyéniségének köszönhetően szinte fénysebességgel több tízezer hódolót szerzett. Jogosan. A négylábú diktátornak rengeteg ugatnivalója van, amit meg kell osztania a világgal. Az egyedi humorral fűszerezett sorok között kitűnik a felelős állat- és gazditartás fontossága, és hogy a boldogsághoz gyakran nem kell más, csak töpörtyű, béka, hosszúcombú csajok és egy melegszívű kétlábú. Demény nem csupán az első kortárs magyar íróvizsla, de egyben a deményista filozófia megalkotója, véleményvezér, gazditréner és békászó bajnok, de töpörtyű-minőségellenőrként is rövid idő alatt komoly elismertségre tett szert.”

 • #SZERELMESVAGYOK – Kulcsár Edina és Csuti
 • #FITTVAGYOK – Rubint Rella
 • #UNDERGROUNDVAGYOK – Lotfi Begi
 • #GASZTROFANVAGYOK – Fördős Zé
 • #MINDIGOTTVAGYOK – Lakatos Levente
 • #BEAUTYFANVAGYOK – Karin Dragos
 • #FASHIONFANVAGYOK – Dukai Regina
 • #ANYAVAGYOK – Mádai Vivien
 • #ALLATIVAGYOK – Demény vizsla
 • + JOY-különdíj   – Cinthya Dictator

A partira egyébként is rengetegen jöttek el, a fotófal előtt folyamatosan villogott a vaku. A kilenc kategória jelöltjein kívül sok Insta-celeb is részt vett a rendezvényen, de legnagyobb meglepetésünkre Sarka Kata és Rogán Cecília is ott voltak, sőt utóbbi pont olyan ruhában jelent meg, mint Mádai Vivi a Playboy-gálán két hónappal ezelőtt. Kínos volt, ahogyan erről suttogtak Rogánné háta mögött.

Teljes cikk: www.nlcafe.hu

Nincs még hozzászólás a(z) "NLCAFÉ.hu-ilyen volt az idei JOY-díjátadó"

  Írj nekem!