OPEN FARM DAY Budapest 2018

OPEN FARM DAY Budapest 2018

Imádok minőségi alapanyagokból finomságokat készíteni a konyhában. Az első legfontosabb szabály, ha ízletes ételt alkotsz, hogy a hozzávalók frissek legyenek!!! Sok tesztelésen és kutatómunkán vagyok túl ahhoz, hogy mondhassam, a hazai termelők termékei és azok ízvilága, minden szempontból verhetetlenek. Magyarságom miatt büszkén, és lelkesen beleástam magam a farmok életébe.

Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül sokan kíváncsiak még, hogyan készül a kecskesajt, a hidegen sajtolt olaj vagy éppen mitől olyan szép fényes a rizs. Szerencsére Magyarországon most egy olyan megmozdulás vette kezdetét, amivel a városiak is betekinthetnek a farmok életébe az Open Farm Day keretein belül. Június 10.-én most bárkinek lehetősége nyílik megkóstolni néhány budapesti étterem fogását, amelyek kizárólag hazai termelők, vegyszermentes és kiváló ízű alapanyagaiból készülnek.

Debreczeny Balázs régóta jó barátom, aki egyre több étteremnek szállít organikus alapanyagokat, többek között burgonyát is. Volt alkalmam már megkóstolni ezeket a finomságokat és szavakkal elég nehéz leírnom, mennyire más ízekkel és színvilággal találkoztam. Bízom benne, hogy egyre több étterem csatlakozik a kezdeményezéshez és abban is, hogy Ti is felfedezitek azt a kincset, amit a hazai farmok rejtenek. Én biztosan ott leszek június 10.-én Az Én Piacom standjánál. #azenpiacomhu #foodhub #openfarmdaybudapest #openfarmday

Ha Ti is kíváncsiak vagytok, további információt itt találtok: http://openfarmday.hu

Nincs még hozzászólás a(z) "OPEN FARM DAY Budapest 2018"

    Írj nekem!