Ropogós bébicsirke sült gyümölcságyon

Ropogós bébicsirke sült gyümölcságyon

Egy igazi őszi ebéd vagy vacsora ötletet hoztam nektek!????
Aranybarnára és ropogósra sült bébicsirke, finomabbnál finomabb sült gyümölcsökkel, próbáljátok ki Ti is!???????????? Nálunk nagy kedvenc!????

My Recipe

Ingredients

  • 1 db bébicsirke
  • 2 db körte
  • 2 db alma
  • 5 db szilva
  • só, bors ízlés szerint
  • 1 rúd fahéj
  • 4 db csillagánizs
  • fél citrom
  • kevés olaj
  • kevés kakukkfű

Lépésről-lépésre:

  1. A csirkét a sóval, borssal és kakukkfűvel beízesítjük, majd 180 fokos előmelegített sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
  2. Az almát és a körtét kicsumázzuk, a szilvát kimagozzuk. Cikkekre vágjuk, majd egy keverőtálban összekeverjük a gyümölcsöket a fűszerekkel.
  3. Forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük a gyümölcsöket.
  4. Amikor elkészült a csirke, kitálaljuk a gyümölcsöket, majd a csirkét ráfektetjük. Ízlés szerint dióval, ribizlivel vagy gránátalma magokkal díszítjük.

Nincs még hozzászólás a(z) "Ropogós bébicsirke sült gyümölcságyon"

    Írj nekem!