GYÖMBÉRES LAZACTATÁR, KAPRIS MAJONÉZZEL

GYÖMBÉRES LAZACTATÁR, KAPRIS MAJONÉZZEL

Hozzávalók:

  • 0,4kg friss lazac
  • 2ek extra szűz olívaolaj
  • 60g pácolt fehér gyömbér
  • só, bors, friss petrezselyem
  • 200g majonéz
  • 50g kapribogyó
  • 2 gerezd fokhagyma

Lépésről-lépésre:

  1. A friss lazacot és a pácolt fehér gyömbért apróra vágjuk. Egy tálba helyezzük, hozzáadjuk az olívaolajat, a frissen vágott petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk majd jól összekeverjük.
  2. Következő lépésként elkészítjük az ízesített majonézt. A kapribogyót, a majonézt és a zúzott fokhagymát egy tálba tesszük, sózzuk-borsozzuk, turmixgép segítségével leturmixoljuk. Ha elkészült a tatár, pirítóssal tálaljuk.

Nincs még hozzászólás a(z) "GYÖMBÉRES LAZACTATÁR, KAPRIS MAJONÉZZEL"

    Írj nekem!