Almás rukkola saláta, ropogós baconnel és tükörtojással

Almás rukkola saláta, ropogós baconnel és tükörtojással

Hozzávalók: (2 adag)

  • 7 dkg rukkola
  • 5 dkg cheddar sajt
  • 2 közepes alma
  • 4 csík bacon
  • 2 db tojás
  • só, bors
  • 6 ek olívaolaj
  • 1 ek szójaszósz

Lépésről-lépésre:

  1. A rukkolát megmossuk, két tál között elosztjuk. A sajtot lereszeljük, a rukkolára helyezzük. Az almát apró kockákra vágjuk és a rukkolára szórjuk.
  2. Egy felforrósított serpenyőben kevés zsiradékon megsütjük a tojást és a bacon szeleteket. Az olívaolajat és a szójaszószt egy kézi habverő segítségével homogén állagúra keverjük, majd ráöntjük a salátánkra.

Nincs még hozzászólás a(z) "Almás rukkola saláta, ropogós baconnel és tükörtojással"

    Írj nekem!