Borsos sertésszűz színes karfiol ágyon

Borsos sertésszűz színes karfiol ágyon

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertésszűz egészben
  • 20 gr színes bors
  • tengeri só
  • cukorborsó
  • színes karfiol
  • spárga
  • pak-choi (bordáskel)
  • vaj

Lépésről-lépésre:

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokon.
  2. A húst mossuk meg, töröljük szárazra, a borsot őröljük durvára, öntsük egy nagy lapos tányérra.
  3. Hempergessük meg a húst a durvára darált borsban, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, 20 percig sütjük készre. Amikor kész, szeletelés előtt 5-8 percet pihentetjük, a szeleteket tálalás előtt sózzuk.
  4. A köretet, vajon pár perc alatt készre pároljuk.

TÉMATÁMOGATÁS. KÉSZÜLT AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT ÉS AZ AGRÁRMINISZTÉRIUM TÁMOGATÁSÁVAL.

Nincs még hozzászólás a(z) "Borsos sertésszűz színes karfiol ágyon"

    Írj nekem!