Nyuszis Cake Pop avagy sütinyalóka

Nyuszis Cake Pop avagy sütinyalóka

Hozzávalók:

  • 300 g darált keksz
  • 100 g vaj
  • 50 g porcukor
  • 100 g darált mandula
  • 1 citrom leve és héja
  • 250 g tej
  • Díszítéshez:
  • 2 tábla fehércsoki (bevonó)
  • marcipán massza

Lépésről-lépésre:

  1. A darált kekszhez hozzákeverjük a szobahőmérsékletű vajat, porcukrot, darált mandulát, citrom levét és héját, majd összegyúrjuk és folyamatosan adagoljuk hozzá a tejet. Fél órára a hűtőbe tesszük, majd kis golyókat formázunk a masszából és ismét hűtőben pihentetjük.
  2. Ezután felolvasztjuk a két tábla fehér csokit, amihez 4-6 ek. étolajat keverünk, hogy folyósabb állagot kapjunk. Hurkapálcákat szúrunk a golyókba, majd az olvasztott csokiba forgatjuk. Amikor lecsöpögtettük – egy oázisba vagy hungarocellbe szúrjuk őket, úgy, hogy ne érjenek össze és egységesen dermedjenek meg. Ismét hűtőbe tesszük amíg elkészülnek a díszítések.
  3. Marcipánból készítünk nyuszitalpacskákat, nyuszifarkat és a fehér csokival ráragasztjuk az elkészült cake popokra. Hogy még hangulatosabb legyen, masnit is tehetünk rá.

Nincs még hozzászólás a(z) "Nyuszis Cake Pop avagy sütinyalóka"

    Írj nekem!