Hideg Őszibarack-krémleves, kecskesajttal

Hideg Őszibarack-krémleves, kecskesajttal

Hozzávalók:

  • 1 kg érett őszibarack
  • 20 dkg érett sárgabarack
  • 2 csipet vaníliaőrlemény vagy ½ csomag vaníliás cukor
  • 2 ek görög joghurt
  • 2 dl habtejszín
  • morzsolható kecskesajt
  • méz, ízlés szerint

Lépésről-lépésre:

  1. A barackokat meghámozzuk, felkockázzuk és magok nélkül a turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a görög joghurtot és a habtejszínt, ízesítjük vaníliás cukorral és krémesre turmixoljuk. Ha szükséges, még mézet adunk hozzá. Díszítéshez kecskesajtot, mentát, és grillezett barackot ajánlunk. Ha nem elég híg a leves, akkor nyugodtan vizet adjuk hozzá a legvégén.

Nincs még hozzászólás a(z) "Hideg Őszibarack-krémleves, kecskesajttal"

    Írj nekem!