Tej- és gluténmentes brownie

Tej- és gluténmentes brownie

Hozzávalók 10-12 darabhoz:

Hozzávalók:

  • 270 g méz
  • 5 darab tojás
  • 60 g mandulaliszt
  • 25 g kakaópor
  • 1 darab vanília rúd kikapart belseje
  • 1 csipet só
  • 2 marék mandulabél
  • 90 g magas kakaó tartalmú étcsokoládé
  • 120 ml kókuszzsír
  • 1 teáskanál sütőpor

Lépésről-lépésre:

  1. Az alapanyagokat Explore 7 turmixgépben összeturmixoljuk, így tökéletesen krémes állagot kapunk. A tetejére durvára vágott mogyorót szórunk és finoman eldolgozzuk, hogy a tészta belsejébe is kerüljenek mogyoró darabkák.
  2. A brownie tésztája gőzsütőben, alacsony páratartalmú gőzprogramon, 160 fokon 35 perc alatt sül igazán puhára. Amikor elkészült felszeleteljük vagy felkockázzuk és tálalhatjuk is.

Nincs még hozzászólás a(z) "Tej- és gluténmentes brownie"

    Írj nekem!