Adri's Kitchen Keresés Keresés Navigáció
Hírlevél
Ajándék
receptfüzetem


REGISZTRÁLOK
Köszönöm, nem kérem

Gasztrosuli
#Gasztrosuli

Gasztrosuli 1. epizód

Az első részben a kés- és vágódeszka használatról beszéltünk,
ezen kívül megmutattam a hagyma vágás fortélyait,
illetve a végén narancsot is filéztünk.

A videót itt tudjátok megnézni:

Míg egy cikkben összeszedtem pár hasznos információt a kések típusairól, használatáról.

Ide kattintva elolvashatjátok: Kések a konyhámban

KÉSEK A KONYHÁMBAN
GASZTROSULI

KÉSEK A KONYHÁMBAN

2020 .03 .31.

Az első #gasztrosuli Live-ban megígértem nektek, hogy összeszedek pár hasznos információt a kések típúsairól, használatáról, illetve a cikk végén írok pár ajánlást is nektek😊




Gasztrosuli 2. epizód

Isteni házi majonéz, vinaigrettet készítés és zöldségek pontos vágási technikái voltak ennek a Gasztrosulinak a témái.

A videót itt tudjátok megnézni:

A receptet pedig itt találjátok Legfinomabb házi majonéz

#GASZTROSULI LEGFINOMABB HÁZI MAJONÉZ

#GASZTROSULI LEGFINOMABB HÁZI MAJONÉZ

A mártások alapja, amit millió ízesítéssel elkészíthetünk :)

Tovább



Gasztrosuli 3. epizód

Rántás, besamel készítés, tésztafőzés és blansírozás a harmadik gasztrosuli Facebook LIVE témaköre.

Ha kíváncsiak vagytok ezekre a technikákra, nézzétek meg a videót!




Gasztrosuli 4. epizód

Húspácolás és kopfolás, burgonyák típusai és előkészítési módjai voltak a negyedik Gasztrosuli Facebook LIVE témái. A végén pedig egy isteni sütőben sült rántott húst és tökéletes burgonyapürét készítettünk.

Ha kíváncsiak vagytok, nézzétek meg a videót:

A receptet pedig itt találjátok: Sütőben sült rántott hús




Gasztrosuli 5. epizód

Sofrito készítés, tésztafőzés, hús pirítás, hagyma dinsztelés, majd paradicsom blansírozás volt az 5. Gasztrosuli témája. A végén pedig elkészült az Adri féle Bolognai ragu.

A videót itt tudjátok megnézni:

A receptért pedig katt ide: Igazi bolognai adri módra

IGAZI BOLOGNAI ADRI MÓDRA

IGAZI BOLOGNAI ADRI MÓDRA

Egy igazi olasz klasszikus, amit szinte egy egész világ kedvel :)


Tovább



Gasztrosuli 6. epizód

Krémleves-, túrógombóckészítés, gyümölcsleves ötletek a 6. gasztrosuli rész témái.
Mivel Közvélemény kutatás alapján, abszolút NYERŐ az Eperkrémleves – Túrógombóccal, így ez készült.

A videót itt tudjátok megnézni:



LIMEOS EPERKRÉMLEVES BAZSALIKOMOS TÚRÓGOMBÓCCAL Videó

LIMEOS EPERKRÉMLEVES BAZSALIKOMOS TÚRÓGOMBÓCCAL

Mennyei nyári hűsítő


Tovább



Gasztrosuli 7. epizód

Olaszos Napsugár tészta, fetás-aszalt paradicsomos töltelékkel volt a 7.adás főszereplője.
Emellett egy isteni Guacamole-t is készítettünk!
Próbáljátok ki ti is!

A videót itt tudjátok megnézni:






Gasztrosuli 8. epizód

Csokis-Banánkenyér, Vaníliafagyival. Ugye jól hangzik?!
A 8. Gasztrosuliban ezt készítettük közösen.

A videót itt tudjátok megnézni:






Gasztrosuli 9. epizód

Közkívánatra, jön a HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA!
Téma: palacsinta készítés, ragu készítés

A videót itt tudjátok megnézni:



HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA Videó

HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA

Egy isteni RETROKAJA, ami sose megy ki a divatból!

Tovább