Gorgonzolás spagetti, dióval és csirkével

Gorgonzolás spagetti, dióval és csirkével

szerző adrienn.marton

május 13, 2019

Hozzávalók

25 dkg spagetti

2 gerezd fokhagyma

1 friss piros chili paprika

só, bors

75 g reszelt parmezán

friss menta, kakukkfű, rozmaring, petrezselyem (2 szál mindenből)

200 g gorgonzola

130 g dió

fél csirkemell filé

Magyar Tej vaj

150 ml tejszín

Elkészítés

1Három evőkanál olajon és egy kevés vajon megfuttatjuk a fokhagymát és a chilit. Hozzáadjuk a kockázott csirkét, lepirítjuk, majd kivesszük. Serpenyőben megpirítjuk a diót, főzőlével, tejszínnel felöntjük, majd hozzávágjuk a sok zöld-fűszert.

2Visszatesszük a csirkét, majd parmezánnal, gorgonzolával besűrítjük. Mentalevéllel és chili szelettel díszítjük.

00:00

0 Értékelések