GYÖMBÉRES LAZACTATÁR, KAPRIS MAJONÉZZEL

GYÖMBÉRES LAZACTATÁR, KAPRIS MAJONÉZZEL

szerző adrienn.marton  ,   ,

december 5, 2018

Hozzávalók

0,4kg friss lazac

2ek extra szűz olívaolaj

60g pácolt fehér gyömbér

só, bors, friss petrezselyem

200g majonéz

50g kapribogyó

2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

1A friss lazacot és a pácolt fehér gyömbért apróra vágjuk. Egy tálba helyezzük, hozzáadjuk az olívaolajat, a frissen vágott petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk majd jól összekeverjük.

2Következő lépésként elkészítjük az ízesített majonézt. A kapribogyót, a majonézt és a zúzott fokhagymát egy tálba tesszük, sózzuk-borsozzuk, turmixgép segítségével leturmixoljuk. Ha elkészült a tatár, pirítóssal tálaljuk.

00:00

0 Értékelések