Házi Bruschetta túrókrém ágyon

Házi Bruschetta túrókrém ágyon

szerző adrienn.marton    ,

június 4, 2019

Hozzávalók

6 nagy fürtös paradicsom

10 kisebb koktél paradicsom

1 gerezd fokhagyma

Olívaolaj

1 nagy baguette

Friss bazsalikom

Krém:

250 g túró

1 kis pohár tejföl

Elkészítés

1A paradicsomokat felszeleteljük, felkockázzuk vagy éppen összeroppantjuk és egy tálba tesszük. (Ez azért fontos mert a tálalásnál izgalmasabb a látvány). A fokhagymát belereszeljük, majd megsózzuk és friss bazsalikom leveleket tépünk hozzá (ha már bruschetta-akkor olaszosan fűszerezünk). Végül jó minőségű olívaolajat adunk hozzá és összekeverjük az alapanyagokat.

Baguette:

1Felhevítünk egy serpenyőt olívaolajjal és megpirítjuk a szeletekre vágott baguettet. Amikor mindkét oldala aranybarnára sült, a túrót és a tejfölt összekeverve- rátesszük a szeletekre, majd a friss paradicsomos tölteléket is rákerül. Ízlés szerint egész bazsalikom levéllel díszítjük, vagy grillezett paradicsom darabokkal tesszük még ízesebbé.

00:00

0 Értékelések