Hideg Őszibarack-krémleves, kecskesajttal

Hideg Őszibarack-krémleves, kecskesajttal

szerző adrienn.marton    ,

július 12, 2019

Hozzávalók

1 kg érett őszibarack

20 dkg érett sárgabarack

2 csipet vaníliaőrlemény vagy ½ csomag vaníliás cukor

2 ek görög joghurt

2 dl habtejszín

morzsolható kecskesajt

méz, ízlés szerint

Elkészítés

1A barackokat meghámozzuk, felkockázzuk és magok nélkül a turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a görög joghurtot és a habtejszínt, ízesítjük vaníliás cukorral és krémesre turmixoljuk. Ha szükséges, még mézet adunk hozzá. Díszítéshez kecskesajtot, mentát, és grillezett barackot ajánlunk. Ha nem elég híg a leves, akkor nyugodtan vizet adjuk hozzá a legvégén.

00:00

0 Értékelések