Lazac steak tormás-kapros uborkával

Lazac steak tormás-kapros uborkával

szerző adrienn.marton  , ,   ,

május 6, 2019

Hozzávalók

1 csokor kapor

2 salátauborka

2 db lazac filé

½ szál torma

1 citrom

100 g Magyar Tej vaj

só, bors

200 ml zöldségalaplé

100 ml habtejszín

5 szem kis lila burgonya

Bock Kékszőlőmag Olaj

Elkészítés

1A hideg tejszínt habbá verjük, majd hűtőben pihentetjük.

2A salátauborkát hosszában félbevágjuk, a magokat kiskanállal kivájjuk, majd 1 cm-es csíkokra vágjuk.

3Egy serpenyőben vajat és olívaolajat hevítünk, majd hozzáadjuk az uborka csíkokat és kicsit megpirítjuk.

4Az uborkákat papírtörlőre tesszük, majd a maradék zsiradékhoz öntjük az alaplevet és amint besűrűsödött, hozzáadjuk a tejszínt.

5Ha az uborka lehűlt, sózzuk, majd a sűrű szószhoz adjuk és az egészet összemelegítjük, kaporral összekeverjük.

Támogatás:
https://www.facebook.com/magyartej/
https://bock.hu/

00:00

0 Értékelések