Tej- és gluténmentes brownie

Tej- és gluténmentes brownie

szerző adrienn.marton  ,   

július 11, 2019

Hozzávalók

270 g méz

5 darab tojás

60 g mandulaliszt

25 g kakaópor

1 darab vanília rúd kikapart belseje

1 csipet só

2 marék mandulabél

90 g magas kakaó tartalmú étcsokoládé

120 ml kókuszzsír

1 teáskanál sütőpor

Elkészítés

1Az alapanyagokat Explore 7 turmixgépben összeturmixoljuk, így tökéletesen krémes állagot kapunk. A tetejére durvára vágott mogyorót szórunk és finoman eldolgozzuk, hogy a tészta belsejébe is kerüljenek mogyoró darabkák.

2A brownie tésztája gőzsütőben, alacsony páratartalmú gőzprogramon, 160 fokon 35 perc alatt sül igazán puhára. Amikor elkészült felszeleteljük vagy felkockázzuk és tálalhatjuk is.

00:00

0 Értékelések