Ízlés szerint só, bors
Olívaolaj
Friss piros chili
ELKÉSZÍTÉS
Filézzük ki a narancsokat. Gerezdenként szeleteljük fel őket egy tál felett, hogy a leve se vesszen kárba vágás közben.
Egy tálban keverjük össze a mustárokat, mézet, ecetet, olajat.
A zöldség hámozóval vékony szeletekre vágjuk a répát.
Melegítsünk fel egy kis olajat a serpenyőben és a halloumit addig sütjük benne, amíg aranybarna színt kap mindkét oldala.
A bébispenótot a répával együtt átforgatjuk, majd öntsük rá a dresszinget, rátesszük a megsült halloumi sajtot és a filézett narancsot és készen is vagyunk az isteni salátánkkal.
Tálalás
Tálaláskor pedig bolondítsuk meg egy kis friss chilivel.
GASZTROTIPP
Citrus filézés könnyedén! Nem kell hozzá csak egy éles kis kés, és határozottság. Pucoljuk meg a gyümölcsünket, úgyh. a fehér részt is körbe vágjuk, majd minden gerezdnél a hártyák mellett metsszük be így fordul ki a narancsfilénk.