Ízlés szerint Bock Szőlőmagolaj Rozmaring Só, bors
HUMMUSZ
BORJÚ
CÉKLA
TOJÁS
KECSKESAJT
A hummuszt egy tálba kanalazzuk, ráhalmozzuk a darabokra vágott céklát, a félbe vágott lágy tojásokat és a sült kecskesajtot, majd meglocsoljuk Bock szőlőmagolajjal.
A receptet köszönjük Sass Dani gasztrobloggernek.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a CITROM MOUSSE TORTA RECEPTEMET is és kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)
A lecsó a nyári időszak nagy slágere, de miért ne készíthetnénk ősszel is, például sütőtökkel felturbózva?!
A sztrapacskát szinte mindenki szereti, ami nem is csoda, hiszen ellen lehet-e állni egy ilyen szuper és egyszerű fogásnak?!