A lerázott bodzavirágtok szárát levágjuk, majd egy tálba ráfacsarjuk a lime levét.
Ezután mehet rá az almalé és az egészet összeforgatjuk a mézzel.
Lenyomjuk egy lapostányérral, nehezéknek ráteszünk 2 konzervet, és szoba-hőmérsékleten állni hagyjuk egy éjszakára.
Másnap a masszát egy tálra helyezett apró lyukú szűrőbe öntjük, és jól kinyomkodjuk.
A joghurtot és a habtejszínt a lecsepegett léhez adjuk, porcukorral édesítjük, és habverővel simára keverjük.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és egy lábasban, gyenge tűzön kevergetve feloldjuk.
A tűzről levéve habverővel beledolgozunk 2 evőkanál joghurtos masszába, majd a maradék joghurtos masszához keverjük, és ha szükséges édesítőszerrel édesítjük.
Formába öntjük, aminek az oldalára lime és citrom karikákat teszünk. Majd az egészet lefagyasztjuk.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a PINA COLADA JÉGKRÉMETisés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)