Egy mélyebb serpenyőben kevés zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és pár perc alatt összepirítjuk.
Rádobjuk az összevágott gombát és addig sütjük még a víz nagy része el nem fő, majd sózzuk, friss borsot őrlünk rá és majorannával fűszerezzük.
Rákanalazzuk a mustárokat és ráöntjük a tejszínt, sűrű ragut készítünk belőle. A lényeg, hogy olyan állagot kapjunk, amivel tölteni tudjuk a kis tészta háromszögeket.
Egy egyenes felületre kiterítjük a leveles tésztánkat és 7x7 centis négyzeteket vágunk belőle. A négyzetek közepére halmozunk a gombás töltelékünkből és félbehajtjuk őket úgy, hogy előtte a széleit megkenjük a tojással.
Az így kapott kis táskákat kívülről is megkenjük tojással.
Egy tepsibe zsírpapírt teszünk és előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 perc alatt pirosra sütjük őket.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a LEGTUTIBB EGÉSZSÉGES PIZZÁTés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)
GASZTROTIPP
Még izgalmasabbá tehetjük a háromszögeket, ha különféle fűszermagokkal megszórjuk őket.