Díszítés2tábla Fehér csokoládé (bevonó) 1csomag Marcipán massza
EGYÉNI HOZZÁVALÓK
Hurkapálcika
Napraforgó olaj
ELKÉSZÍTÉS
A darált kekszhez hozzákeverjük a szobahőmérsékletű vajat, porcukrot, darált mandulát, citrom levét és héját, majd összegyúrjuk és folyamatosan hozzáadagoljuk a tejet.
Fél órára a hűtőbe tesszük, majd kis golyókat formázunk a masszából és ismét hűtőben pihentetjük.
Ezután felolvasztjuk a két tábla fehér csokit, amihez 4-6 ek. napraforgó olajat keverünk, hogy folyósabb állagot kapjunk.
Hurkapálcákat szúrunk a golyókba, majd az olvasztott csokiba forgatjuk. Amikor lecsöpögtettük – egy oázisba vagy hungarocellbe szúrjuk őket, úgy, hogy ne érjenek össze és egységesen dermedjenek meg. Ismét hűtőbe tesszük amíg elkészülnek a díszítések .
Marcipánból készítünk nyuszitalpacskákat, nyuszifarkat és a fehér csokival ráragasztjuk az elkészült cake popokra.
Hogy még hangulatosabb legyen, masnit is tehetünk rá.