Adri's Kitchen Keresés Keresés Navigáció
Hírlevél
Ajándék őszi receptfüzetem
FELIRATKOZÁS
Köszönöm, nem kérem

Hamarosan kezdetét veszi a megújult Adri's Kitchen Workshopok...

IMPOZÁNS HELYSZÍNEN, SZÍNES TEMATIKÁKKAL,
SOK - SOK FŐZÉSSEL, ÉTEL FOTÓZÁSSAL ÉS PERSZE STYLINGGAL VÁRUNK BENNETEKET.
A JELENTKEZÉS HAMAROSAN AKTÍV LESZ, 🥰

ADDIG IS EGY KIS BETEKINTÉST NYÚJTOK A VÁRHATÓ WORKSHOP TEMATIKÁIMBÓL.

Amire biztosan számíthattok:

Nagyszerű hangulat
Izgalmas ételek
Szakmai oktatás, tanácsadás
Meglepetés ajándék, tőlem - nektek 😉 

DECEMBER


MIKULÁS, KARÁCSONY WORKSHOP 🎄
A karácsony, az év legkülönlegesebb napja. Az ajándékozás során én mindig saját készítésű dolgokkal lepem meg a családomat.

A főzés szeretete és a szakmám pedig egyre inkább arra ösztönzött, hogy különleges és ehető ajándékokat készítsek a szeretet ünnepére. Idén is sok-sok ötlet van a tarsolyomban, amelyekből szeretnék egy párat megosztani veletek ezen a karácsonyi workshopon. A workshop programjaként kb. 3 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk! 


FEBRUÁR

VALENTIN NAPI FŐZÉS ÉS ÉTELSTYLING ❤️

Szingli vagy, vagy párban érkeznél?! Főzni tanulnál, vagy inkább ellesnél pár profi ételfotózási trükköt?! 

Ez a Valentin napi workshop neked szól, ahol a 4 órás kurzus alatt trendi és látványos ételeket készítünk és valentin-napi kellékekkel tálalunk, természetesen profi szakember segítségével. A workshop programjaként kb. 4 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk! 


MÁRCIUS


NŐNAPI FŐZÉS ÉS ÉTELSTYLING 🌸

Csak lányoknak, nőknek, asszonyoknak. Kulináris élvezetek. Élményfőzés. 

Mindig mondják Nekünk a férfiak, hogy szükség van egy kis énidőre… Ez egy ilyen kurzus. Ahol a tanfolyam alatt színes, látványos finomságokat készítünk, amelyeket díszítünk, fotózunk és a végén, mind megesszük. A workshop programjaként kb. 4 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk! 


ÁPRILIS


HÚSVÉTI SÜTÉS, FŐZÉS GYEREKEKKEL  🐣

Répatorta, nyuszis süti-nyalóka, kuglóf és kalács. 

Mindenki nagy izgalommal várja ezt az ünnepet.  Ez, a kifejezetten gyerekeknek szóló workshop lehetőséget ad arra, hogy a gyerkőcök ne csak a tojásfestésben, hanem a sütés előkészületeiben is kivegyék a részüket. A workshop programjaként kb. 4 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk!


MÁJUS

GYEREKNAPI GASZTRO WORKSHOP  🍉

Gyerkőcökkel a konyhában?! Miért ne?!

Gyúrunk, maszatolunk, díszítünk és sütünk. A végén pedig mind megesszük. Mindezt gyerekekkel, gyereknapon! Hiszem, hogy egészen kiskoruk óta be lehet vonni a sütésbe a fiatalokat, Csak meg kell találni, mi az ami leköti a figyelmüket és a kreativitásukat. Ez a 2 x 1,5 óra róluk szól, amikor is 3 könnyebb ételt készítünk el.


JÚNIUS

ZERO WASTE WORKSHOP  🌿

Számomra a modern, igényes nő, nemcsak a sminkjére és a ruhájára figyel, hanem ugyanúgy a körülötte lévő dolgokra is. 
Akár pár apró lépéssel, de tesz a környezetéért. Ez az életmódjában és a konyhájában is megmutatkozik. 

Ebben a kurzusban, hulladékmentesen fogunk készíteni ételeket, beszélgetünk a környezettudatos vásárlásról és feldolgozásról. A workshop programjaként kb. 3 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk!


JÚLIUS

EGÉSZSÉGES, KÖNNYŰ NYÁRI ÉTELEK WORKSHOP ☀️

Ha szeretnéd megtanulni, hogy hogyan tudod a saját és – családod étkezését sokkal egészségesebb alapokra helyezni úgy, hogy közben ízben isteni ételeket készítesz, akkor csatlakozz ehhez az üde nyári workshopom - hoz. 
Mi a különbség a repce olaj és a kókuszzsír között? Hogy helyettesítheted a finomított fehér lisztet a süteményekben? Ezekre mind-mind választ kapsz ezen a tanfolyamon. A workshop programjaként kb. 3 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk!


AUGUSZTUS

MAGYAROS ÉTELEK WORKSHOP 👩‍🍳

Magyar konyha klasszikusai.
Egy igazán különleges workshop, mely nem csak a hazai konyha alapjait, ízeit, de kultúráját, technológiáját is megismerteti a résztvevőkkel. Olyan népszerű ételek készülnek a tanfolyamon, mint: Gulyásleves, Csirkepaprikás, Lángos, Gundel palacsinta, Túrógombóc...  A workshop programjaként kb. 3 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk!


SZEPTEMBER

BENTOBOX - ISKOLAKEZDÉSI WORKSHOP 🍁

Iskolai gyors és egészséges uzsonnacsomagok készítése workshop. Itt van megint a sulikezdés, ami mindennapos rohanással, korán keléssel és persze uzsonna csomagolással jár a gyerkőcök részére. Sokan azt gondolják, hogy a gyors, az nem járhat együtt az egészséges ételekkel. Ebben a workshopban szeretném megmutatni, hogy ez mégis működik.  A workshop programjaként kb. 3 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk!


OKTÓBER 

HALLOWEEN - I WORKSHOP 🎃

Boszorkányujjak, Brownie koporsó, Banán szellem, Véres Tagliatelle - szörny húsgolyókkal. 
A Halloween egy kiváló alkalom arra, hogy elengedd a fantáziád. A legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával is elképesztő ételeket, sütiket varázsolhatsz. Összegyűjtöttünk néhány egyszerűen elkészíthető, de mégis látványos, olykor már-már rémisztő étel ötletet, hogy a Halloween- i workshop tényleg felejthetetlen legyen. A workshop programjaként kb. 3 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk!


NOVEMBER

MÁRTON NAPI WORKSHOP 🦆

“Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik” – tartja a mondás. 
Éppen ezért, ezen a workshopon minden a Libáról fog szólni. Nemcsak kultúrálisan, hanem gasztronómiailag is fontos esemény a Márton - nap, nekünk magyaroknak.
A workshop programjaként kb. 3 órán át 3 izgalmas fogással készülünk, szóval csak főzünk, fotózunk és tálalunk!